CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Agenda > Teatre: ‘Lo mejor de Pepe Rubianes'

Teatre: ‘Lo mejor de Pepe Rubianes'

Dia i hora: diumenge 13/11/2016 a les 17:30

Lloc: L'Ateneu Torrellenc

Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Aquesta producció teatral recupera els millors monòlegs del gran actor, artista i humanista “galaico-català”, a més d’incorporar d'altres històries inèdites. L’actor Ferran Terraza torna sobre l’escenari l’essència d’en Pepe Rubianes amb una imitació exacta de la seva dicció, gesticulació i tics, a més de la seva gràcia natural.

 

Preu: 3 euros

 

 

 

Tribut a Rubianes és un homenatge en viu i en directe a un còmic que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se a la seva memòria. A través de les seves històries més emblemàtiques, us convidem a un recorregut per alguns dels seus millors espectacles, des de Pay-Pay Rubianes, només, passant per Scumm, pretenem mantenir viu el seu llegat. Un llegat que va més enllà del fenomen popular que en els últims anys de la seva carrera li va donar la fama i va aconseguir omplir un teatre com la Sala 1 del Club Capitol durant deu anys.

Pepe Rubianes és actor, escriptor, creador, director, poeta, còmic en el sentit clàssic de la paraula. Com ho són, Miguel Gila o Fernando Fernán Gómez, figures que admirava. Però en aquest Tribut a Rubianes, no només volem recordar-ho, fer memòria en complicitat directa amb el seu públic fidel, si no, que també volem apropar a les noves generacions al seu increïble món de la hipèrbole, l'exageració, la revolució d'una imaginació inesgotable . Noves generacions que ja han sentit a parlar d'aquest actor galaico-català als seus pares, als seus oncles, a la seva àvia, i que potser ho han vist en algun DVD o entrevista però que mai han pogut gaudir del seu teatre en un escenari.

De nou, un actor pulcrament vestit de negre. Només a l'escenari.

Un altre actor que sap que no és Pepe Rubianes però que des d'un respecte profund per la seva figura i el seu art, s'atreveix a oferir-se com a nou canal de la seva màgia. Només la seva veu, la seva presència i les seves històries a escenari buit convoquen l'esperit d'algú que ens va fer ser feliços tanta vegades que no volem, no podem oblidar.

Ave Pepe, els que et recorden, et convoquen.

Arxivat a: Altres
Cartell de 'Lo mejor de Pepe Rubianes" - Festa Major Sant Martí 2016
Cartell de 'Lo mejor de Pepe Rubianes" - Festa Major Sant Martí 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/04/2021 a les 14:10h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona