CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Agenda > Teatre infantil: ‘El país de Boiraembor'

Teatre infantil: ‘El país de Boiraembor'

Dia i hora: dimecres 25/01/2017 a les 17:30

Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

A càrrec de la Cia. Sandra Rossi

 

Sinopsi

Aquell va ser un estiu molt especial per a la Sandra. Va fer vacances a casa dels avis, una casa gran i meravellosa on va conèixer el seu oncle, un personatge peculiar i enigmàtic que es passava hores i hores tancat a la seva habitació. Què hi feia? Quin secret amagava? Què passava darrera d’aquella porta tancada? La curiositat de la Sandra per resoldre el misteri del seu oncle la durà a endinsar-se en un món màgic i fabulós. Després d’aquell estiu res ja no tornaria a ser com era.

A partir de 3 anys.

 

Preu: gratuït

 

Fitxa artística:

Idea original: Sandra Rossi

Dramatúrgia: Sandra Rossi i Jordi Girabal

Intèrpret: Sandra Rossi

Direcció: Jordi Girabal

Escenografia: Txema Rico

Música: José Manuel Pagan

Vestuari: Fiona Capdevila

Llum i so: Mònica Moliner

Disseny gràfic: Pablo Morales

Fotografia: Carlos Lázaro

Producció: Sandra Rossi

 

Sandra Rossi:

Sandra Rossi (narradora i actriu) comença el seu camí en el món de la narració oral l’any 2003, treballant des d’aleshores en el circuit de biblioteques de Catalunya. Ha creat diferents espectacles de narració de contes tant per a públic familiar com per a públic adult, participant en el Festival de Cuentos de Salamanca, Festival EVA (En Veu Alta) i el Festival Munt de Mots.
L’any 2010 produeix el seu primer espectacle en format teatral sota la direcció de Jordi Girabal (Teatre Mòbil) “El secret del pirata”, que s’estrena a la Mostra d’Igualada edició 2010 i que va participar també a l’edició de 2010 de la Fira Mediterrània.
Un any després, també sota la direcció de Jordi Girabal, posa en escena un monòleg teatral amb text propi adreçat a públic adult: “Sí, però no exactament”. A més del seu recorregut per diversos teatres de Catalunya, aquest espectacle ha estat programat a les edicions de 2013 del Festival EVA i Fira Mediterrània. Porta tres temporades a la cartellera de la Sala Almazen de Barcelona i va fer temporada d’estiu al Teatreneu (2014).

Arxivat a: Fires i festes
Cartell de l'espectacle infantil 'El país de Boiraembor'
Cartell de l'espectacle infantil 'El país de Boiraembor'
Sandra Rossi a 'El país de Boiraembor'
Sandra Rossi a 'El país de Boiraembor'
Sandra Rossi a 'El país de Boiraembor'
Sandra Rossi a 'El país de Boiraembor'
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/03/2021 a les 11:31h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona