CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada: ‘Referèndum o referèndum’ amb Antonio Baños

Xerrada: ‘Referèndum o referèndum’ amb Antonio Baños

Dia i hora: dimecres 25/01/2017 a les 20:00

Lloc: L'Ateneu Torrellenc

Organitza: Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Antonio Baños es va diplomar en ciències de la informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Mitjançant els seus llibres La economía no existe, publicat el 2009, i Posteconomía, del 2012, critica els esquemes econòmics actuals i el capitalisme. Ha treballat a Ràdio Nacional d’Espanya i a COM Ràdio i ha col·laborat amb televisions com TV3, La Sexta i Cuatro i publicacions com eldiario.es, La Marea i Público. Membre de Súmate, el novembre de 2012 va publicar un article irònic titulat Guia pràctica de l'expulsió catalana de l'euro i el 2013 va publicar La rebel·lió catalana amb l'editorial La Butxaca on defensa la constitució d'una república catalana.

A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015, fou cap de llista de la Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent després de ser escollit en primàries com a independent. La seva coalició va obtenir uns resultats històrics, arribant als 10 escons de representació al Parlament de Catalunya. El 4 de gener de 2016 va renunciar a la seva acta de diputat en desacord amb la decisió del consell polític i el grup d'acció parlamentària de la CUP-Crida Constituent de no donar suport a la investidura d'Artur Mas. El 12 de gener va formalitzar oficialment la renúncia a l'escó després de participar en la sessió d'investidura i votar al nou President de la Generalitat Carles Puigdemont. Anuncià que continuaria implicat fent política al carrer a la plataforma Súmate.

Arxivat a: Fires i festes
Cartell de la xerrada amb l'Antonio Baños
Cartell de la xerrada amb l'Antonio Baños
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/03/2021 a les 11:31h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona