CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Agenda > Animació infantil: ‘Ràdio Europa’ de Rah-mon Roma i els Dials.

Animació infantil: ‘Ràdio Europa’ de Rah-mon Roma i els Dials.

Dia i hora: diumenge 29/01/2017 a les 13:00

Lloc: Plaça de l'Església

Tot fent girar el dial de la Ràdio Europa, les ones hertzianes ens portaran a plaça els ritmes més variats i diversos del vell continent: des de Turquia fins a Anglaterra, des de Finlàndia fins a Portugal, tot passant per Rússia. En versions originals i en adaptacions al català.

Ràdio Europa és una nova proposta d'animació infantil i familiar a mig camí entre el concert (amb una primera part molt musical) i l'animació infantil (amb danses per a tots els públics). Cinc músics a l'escenari (...i una colla d'animals) recreen atmòsferes sonores d'una bona colla de zones europees, des de Portugal fins a Turquia, des de Finlàndia fins a Sicília... Amb cançons populars multilingües d'arreu d'Europa. Participatiu i divers, amb danses i cançons, gags, moviment i molta acció.  

En Rah-mon Roma celebra el 30è aniversari en el món de l'espectacle infantil i familiar. Amb aquesta excusa, han unit esforços per a celebrar-ho amb la col·laboració de  i la participació de músics pertanyents a formacions com La Carrau o Fem sonar les musiquetes per amanir una nova proposta d'animació potent, festiva, lúdica, multidisciplinar i, sobretot, molt participativa. La part visual i gràfica és obra d'en Werens.

El repertori que mostren és cantat en les llengües originals i en català (hi ha, també, versió de l'espectacle en ES). En aquesta primera entrega la Ràdio sintonitza amb el continent europeu amb cançons participatives, danses per a totes les edats, instrumentació variada, arranjaments acurats, veus a dojo i suport visual!

La ràdio torna amb aquest espectacle, i s'acosta a places, carrers, sales i teatres. Sintonitza'ns!

Arxivat a: Altres
Espectacle 'Ràdio Europa'
Espectacle 'Ràdio Europa'
Espectacle 'Ràdio Europa'
Espectacle 'Ràdio Europa'
Espectacle 'Ràdio Europa'
Espectacle 'Ràdio Europa'
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/03/2021 a les 11:31h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona