CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura ‘Temps de cireres’: Viatges amb la tieta, de Graham Greene

Club de lectura ‘Temps de cireres’: Viatges amb la tieta, de Graham Greene

Dia i hora: dimecres 31/05/2017 a les 19:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec de Sílvia Llorente.

 

Viatges amb la tieta

En l’enterrament de la seva anciana mare, Henry Pulling, un jubilat de banca solter que frueix duent una vida tranquil·la, metòdica i totalment dedicada a les seves dàlies, coneix la seva tieta Augusta, una dona aventurera i desinhibida. Tot hauria quedat en una encaixada de mans si la tieta Augusta no hagués insistit que l’acompanyés a casa i el seu majordom (perquè devia ser un majordom, aquell negre immens...) no hagués tingut la sorprenent idea d’amagar marihuana dins l’urna que contenia les cendres de la difunta senyora Pulling, just abans que arribés la policia... Una deliciosa novel·la sobre com viure la vida al màxim, en què la irresistible tieta Augusta s’haurà d’esforçar per demostrar al seu ensopit nebot que hi ha un món ple de sorpreses més enllà del seu jardí de dàlies...

 

Graham Greene

(Berkhamsted, Anglaterra, 1904 – Vevey, Suïssa, 1991) és un autor especialment reconegut per les seves novel·les d’espies, inspirades en la seva activitat com a agent a l’MI6, el servei d’intel·ligència britànic. A Viatges amb la tieta demostra que és capaç de desplegar una amplíssima varietat de registres i de crear personatges tan extraordinaris com aquesta tieta Augusta.

Arxivat a: Altres
Coberta de la novel·la 'Viatges amb la tieta'
Coberta de la novel·la 'Viatges amb la tieta'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona