Torrelles a la Diada del Sí

Dilluns, 11 de setembre de 2017 a les 13.00 h

Aquest Onze de Setembre l'ANC encara la Diada del Sí.

Es vol omplir el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que s'espera a les paperetes del referèndum. 

 

Què, quan, on i com?

La Diada d’enguany tindrà el seu epicentre a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona, però s’estendrà fins al carrer de Casanova pel sud, els Jardinets de Gràcia per l’oest, el passeig de Sant Joan pel nord i la plaça de Catalunya per l’est. Els quatre braços es divideixen en 48 trams.

Torrelles hi serà al tram 307 que correspon a la comarca del Baix llobregat. Aquí tens un plànol claríssim.

A les 13.00 es sortirà de la plaça de l'ajuntament amb autocars per ser a  les 16h concentrats al tram. Entre les 16 h i les 17 h la música, la cultura popular i els castells donaran ambient i entreteniment. S'espera que la gent porti la samarreta que els ha portat fins aquí, a voler votar en aquest referèndum: pot ser la samarreta de diades anteriors, d'entitats, o qualsevol causa o idea que motivi cadascú.

A les 17 h es començaran a desplegar 4 macropancartes des dels extrems dels eixos (Casanova, Jardinets, passeig de Sant Joan, ronda de Sant Pere). A la plaça de Catalunya es desplegaran diverses pancartes més petites de forma simultània.

A les 17.14 h, les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents es posaran la samarreta de la Diada del Sí i provocaran l'esclat del color groc. El groc fluorescent de la samarreta de 2017 serà l’estela que acompanyarà les pancartes fins al punt de confluència.

Un cop hagin arribat les pancartes al centre, es veurà un enorme i brillant signe + des del cel. Quan s’hagi acabat l’acció, es donarà pas als parlaments polítics de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Diada.

Que no ho has entès? Amb aquest vídeo que ens han preparat ho entendràs al moment!

 

Tres perquès

Les samarretes prèvies: els milions de persones que conformaran una majoria l’1 d‘octubre votaran per milers de raons diferents. Volem donar visibilitat a totes aquestes raons, perquè la independència no és la finalitat, és l’instrument per fer un país millor.

La samarreta de la Diada: el groc fluorescent és un homenatge a les armilles dels voluntaris que fan possible la Diada i totes les mobilitzacions, però també a tothom que dedica part del seu temps a una causa justa.

La confluència: milions de causes equivalen a milions de vots que ens duran a un nou estat en forma de república. Només amb una participació massiva aquesta Diada i al referèndum donarem la dimensió efectiva i definitiva a l’1 d’octubre. El + que formen els carrers de l’Eixample de Barcelona simbolitza un enorme “signe positiu”, d’un país que va a més, que no s’atura i que es prepara per donar el salt definitiu a la Història en majúscula.

 

Com ens hi apuntem?

A la web d’inscripcions si.assemblea.cat, on tambe hi trobaràs molta més informació

La inscripció és imprescindible per garantir l’èxit de la mobilització i assegurar que cap punt quedi buit. Aquesta Diada, guanyem el Si!

 

Samarretes i tiquets autocar

Ja teniu disponible el pack "11S2017 - 1O2017" i tiquets d'autocar a CALÇATS MARTí i a CA LA MARIA

Pack 11S2017 - 1O2017 adult 15€

Pack 11S2017 - 1O2017 infantil 10€

Tiquet autocar 8€

 

Adquirint el pack, fas molt. Ajudes a guanyar la independència!

 

Assemblea Territorial de Torrelles de Llobregat

Organitza: Assemblea Nacional Catalana

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:31