CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura en anglès 'LitLove": The Bloody Chamber and Other Stories, d'Angela Carter

Club de lectura en anglès 'LitLove": The Bloody Chamber and Other Stories, d'Angela Carter

Dia i hora: divendres 29/09/2017 a les 19:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec de Sebastià Altemir.

 

 

Angela Carter (1940-1992) novel·lista, periodista i assagista, és coneguda per ser una important prosista postmoderna en l'àmbit anglosaxó. En els seus treballs de ficció destaquen els seus procediments innovadors, la intertextualitat, el simbolisme i el realisme màgic. Les seves obres exploren qüestions com la sexualitat, les relacions de poder entre subjectes o el cos, a través, sobretot, de subjectes femenins. Entre les seves novel·les més conegudes es troben Heroes and Villains (1970) i ??Nights at the Circus (1984).

 

The Bloody Chamber and Other Stories
A The Bloody Chamber and Other Stories (1979) Angela Carter recupera i deconstrueix alguns dels contes de Perrault, els germans Grimm o Madame de Beaumont per tal d'oferir noves i contemporànies lectures de contes tan populars com "La Caputxeta vermella", " Barbablava "o" la bella i la bèstia ". Carter explora temes com el desig, la sexualitat, el poder o la voracitat a través de personatges, majoritàriament femenins, que no encaixen en absolut amb els rols estereotípicos dels contes populars. En aquests relats, les nenes ja no fugen de les feristeles, sinó que dormen amb elles, i són les mares les que, muntades en nobles corsers, salven a les seves filles.

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'The Bloody Chamber and Other Stories"
Portada del llibre 'The Bloody Chamber and Other Stories"
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona