CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Agenda > Teatre: L’auca del senyor Esteve

Teatre: L’auca del senyor Esteve

Dia i hora: diumenge 12/11/2017 a les 18:00

Lloc: L'Ateneu Torrellenc

Organitza: Ateneu Torrellenc

La companyia Quatre per Quatre representarà la peça teatralitzada de l’obra clàssica de Santiago Rusiñol. L’obra, escrita el 1907, retrata les escenes costumistes del barri barceloní de La Ribera a finals del segle XIX i se centra en l’enfrontament entre l’artista modernista i la societat burgesa.

 

La companyia Quatre per Quatre
L’inici del Quatre per Quatre es va fer humilment i de puntetes, representant els Pastorets per Nadal des de 1982. Amb els anys però, ha esdevingut una realitat, s’ha enfortit i consolidat. Avui té un llarg historial de muntatges teatrals i d’activitats relacionades amb l’art de talía. Ha escenificat obres de diferents autors com Segarra, Bumarchais, Labiche, Green, Brecht, Filippo, Coward, Dürrenmatt, Dunn, Boytchev, Sakespeare, Giradoux o Uhde: L’hostal de la Glòria, Les noces de Fígaro, La meva Ismènia, La sala d’estar, El casament dels petits burgesos, Nàpols milionària, La febre del fenc, Procés per l’ombra d’un ase, La bona persona del Sezuan, Vapors, El Coronel ocell, La Tempesta, La boja de Chaillot, Miracle a la casa negra, El cafè de la Marina, La visita de la bella dama, Granollers crònica d’una ciutat i L’estrany cas de la desaparició al tren de la Dra. Ludmila Kievancova entre d’altres.
Actualment ha actuat en més de cinquanta cinc poblacions de Catalunya des de la Cerdanya fins el Montsià i des de l’Urgell fins el Maresme, ha fet més de tres centes setanta representacions, els seus muntatges han estat vistos per mes divuit mil espectadors i ha estat guardonat tant a nivell col·lectiu com individualment.
La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Companyia Quatre per Quatre han posat tots els esforços per trobar solucions i fer realitat el desig d’uns i la il·lusió dels altres. Estan segurs que la tasca que s’ha fet tindrà el reconeixement unànime d’aquells pels quals hi han posat totes les nostres esperances; els Ateneus i el seu públic.

 

Preu: 3 euros

Arxivat a: Altres
Cartell de l'obra de teatre 'L'auca del senyor Esteve' - Ateneu Torrellenc 2017
Cartell de l'obra de teatre 'L'auca del senyor Esteve' - Ateneu Torrellenc 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/04/2021 a les 14:10h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona