CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada: Viure amb entusiasme

Xerrada: Viure amb entusiasme

Dia i hora: dilluns 18/12/2017 a les 18:00

Lloc: Gimnàs, Escola Can Coll

Organitza: AMPA de l'escola Can Coll

L’ escriptor, formador i conferenciant Víctor Küppers farà reflexionar sobre la importància de les actituds personals en el dia a dia per tal de desenvolupar el nostre potencial i la necessitat de mantenir l’entusiasme i el somriure en un entorn que no sempre ajuda.

Víctor Küppers és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i dóna classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona. Per a més informació: www.kuppers.com.

Les seves xerrades transmeten la importància de l’actitud personal com a element mobilitzador i dinamitzador tant en l’àmbit personal com professional. Ens proporcionarà idees, mètodes i disposicions per ser més feliços, aprendre a equilibrar la nostra vida personal i professional i millorar la nostra relació i col·laboració amb els demès i també amb la nostra família. Ens ensenyarà a potenciar la implicació i la motivació personals perquè a més de “saber fer” coses també “vulguem fer-les”; posant-hi els nostres millors esforços i despertar les nostres inquietuds per treballar, actuar i educar amb major alegria, optimisme, proactivitat, iniciativa, ambició, responsabilitat i entusiasme.

  

Demanen a tothom que hi vulgui assistir, que ho faci saber a l’AMPA de l’escola Can Coll via mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) Places limitades.

Arxivat a: Altres
Cartell de la xerrada de Víctor Küppers - AMPA escola Can Coll 2017
Cartell de la xerrada de Víctor Küppers - AMPA escola Can Coll 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2020 a les 14:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona