Teatre: La mala reputació

Dilluns, 29 de gener de 2018 a les 20.30 h

Amb el suport: Diputació de Barcelona

Entrada gratuïta

 

En aquest espectacle, les cançons més populars de George Brassens (La mala reputacióEl goril·la, etc.) es combinen amb temes no tan coneguts (com La princesa i el musicastre) i amb peces d’autors que Brassens estimava i respectava (Jacques BrelBoris VianGeorges Moustaki). Tot plegat, amanit amb textos de diverses procedències que ens ajudaran a comprendre millor la realitat calidoscòpica d’un creador que va aconseguir fer de la Cançó un autèntic Art Major. 

Espectacle a partir de textos de Brassens i d’altres autors a qui ell estimava i respectava, Brel, Vian, Moustaki, aconseguint fer de la cançó un autèntic art major.

Textos més actuals que mai, punyents, hilarants, antídots contra l’estupidesa que se situen entre l’humor més desferma i la tendresa menys lacrimògena.

 

Georges Brassens (1921-1981) és un dels més grans autors i intèrprets de cançons del segle XX, i algú com Gabriel Garcia Márquez no va dubtar mai a considerar-lo «el millor poeta francès contemporani». Lúcid, irònic, atemporal, a cavall de l’expressió popular i de la literatura culta, les seves cançons són més actuals que mai. Poètiques, punyents, sovint hilarants, autèntics antídots contra l’estupidesa i el pensament gregari, se situen entre l’humor més desfermat i la tendresa menys lacrimògena («ensenyar el cor – deia Brassens – ve a ésser com ensenyar el cul»).

 

Amb: Carles Canut · Ferran Frauca
Miquel Pujadó (guitarra i veu) · Joan Humet (contrabaix) · Manel López (acordió)
Direcció: Carles Canut
Guió i adaptació de les cançons: Miquel Pujadó

Organitza: Ateneu Torrellenc i Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:31