CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura de còmics 'L'Ocell del Temps': Orn Integral: dues espases, de Quim Bou

Club de lectura de còmics 'L'Ocell del Temps': Orn Integral: dues espases, de Quim Bou

Dia i hora: dimarts 13/03/2018 a les 19:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec de Cristina Plaza
 

Orn Integral: dues espases

Imagina’t un món a on les persones tinguessin cap d’animal. Imagina’t un món fantàstic a on no hi haguessin bèsties domesticades o salvatges, sinó insectes gegants. Imagina’t aquest món sense els nostres insectes, només amb uns minúsculs humans prehistòrics que es fiquen per qualsevol forat i roben el blat del graner. Aquest conjunt d’històries més o menys independents entre si, però sens dubte entrelligades serveixen per presentar-nos a Orn, un gos d’atura rodamón i un guerrer d’allò més pacífic. Tant amb les seves èpiques aventures com amb les situacions corrents us endinsareu en el seu món, d’on probablement no voldràs escapar-ne mai més. Aquest Integral constitueix el compendi de totes les histories curtes d’Orn publicades fins el moment. També hi trobareu una història inèdita que ens presenta a Irata, un nou personatge i unes quantes sorpreses més per a tots els seguidors d’aquest còmic.

 

Quim Bou és un historietista que ve treballant com a autor complet (guionista-dibuixant) de forma constant des de finals dels 90 realitzant còmics de multitud de gèneres: underground, costumista, de temàtica urbana, sèrie negra, terror i fanstasia heroica (on s'enmarca seus treballs més recents). La majoria dels seus treballs han estat en forma de còmics per Edicions La Cúpula i Dude Comics, tot i que també s'ha publicat en revistes emblemàtiques com Makoki i El Víbora, a més d'historietes curtes per a diverses publicacions i fanzines. Amb una trajectòria molt sòlida i de millora creixent en el seu treball, Quim Bou s'ha convertit en un autor a tenir molt en compte durant els primers anys del segle XXI. Alguns dels seus treballs que han rebut millors crítiques són Haciendo café y Oro Rojo.

 

Arxivat a: Altres
Orn integral dues espases
Orn integral dues espases
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona