CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura infantil 'Intrèpids Lectors': Com un llebrer, de Roddy Doyle

Club de lectura infantil 'Intrèpids Lectors': Com un llebrer, de Roddy Doyle

Dia i hora: dilluns 09/04/2018 a les 17:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec d'Inés Sentañes.

 

Com un llebrer:

Scarlett, Mary, Tansey, Emer. Mares i filles, àvies i nétes. Quatre generacions, quatre dones d'una família irlandesa emprenen un viatge inoblidable al passat que els ajudarà a acceptar el present i a encarar el futur. La Mary sap que la flama de la seva àvia ja s'apaga. Per primer cop a la vida té la mort ben a la vora i no sap què fer-ne, de la por de no tornar a veure mai més una de les persones que més s'estima d'aquest món. I quan la tristesa i les preguntes sense resposta ja comencen a pesar-li massa, se li apareix una noia misteriosa i li fa una proposta que li canviarà la vida. Una novel·la divertida i entranyable que no et deixarà indiferent.

 

 

Roddy Doyle és un dramaturg, novel·lista i guionista irlandès que va néixer el 8 de maig de 1958 a Dublín. De gran èxit comercial, diverses de les seves novel·les han estat portades al cinema, i va obtenir el Premi Booker el 1993 per la novel·la Paddy Clarke Ha Ha Ha. Doyle es va criar a Kilbarrack, a Dublín, ciutat en la qual es va llicenciar en Humanitats. Es va dedicar durant catorze anys a l'ensenyament de literatura i de geografia fins dedicar-se completament a l'escriptura. També ha escrit diverses obres de teatre. Els llibres de Doyle es caracteritzen per centrar-se en àmbits i personatges de la classe obrera irlandesa, amb obres entretingudes i ràpides plenes de diàleg i descripcions acolorides, amb un sentit de la comèdia que s'enfronta a la depriment situació econòmica o social dels seus protagonistes.

 

 

 

 

Arxivat a: Altres
Portalla del llibre 'Com un llebrer' de Roddy Doyle
Portalla del llibre 'Com un llebrer' de Roddy Doyle
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2020 a les 15:49h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona