CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura de còmics 'L'ocell del temps': Mouse Guard 2. Hivern 1152, de David Petersen

Club de lectura de còmics 'L'ocell del temps': Mouse Guard 2. Hivern 1152, de David Petersen

Dia i hora: dimarts 08/05/2018 a les 19:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec de Cristina Plaza

 

Mouse Guard 2: Hivern 1184

La guàrdia dels ratolins retorna amb una nova aventura. Després de la frustrada revolta de Midnight, ha arribat l´hivern als territoris ratolins. La guàrdia encara s´està recuperant i planeja unir a tots els pobles ratolí per poder sobreviure al dur hivern i tenir un futur pròsper. Per fer-ho, Gwendolyn ha manat a Saxon, Kenzie, Lieam i l´ancià Celanawe a missió diplomàtica. Però el camí en aquesta època és traïdorenc i els nostres herois es veuran separats i perseguits per ferotges criatures dels boscos.

 

 

 

David Petersen

Va néixer el 1977. La seva carrera artística va arrencar ràpidament, una dieta estable de dibuixos animats, de tires còmiques i de grimpar pels arbres va alimentar la seva imaginació i encara inspira la seva feina avui dia. En David va guanyar el premi Russ Manning en 2007 en la categoria de noves promeses. El 2008 va guanyar un premi Eisner en les categories de millor àlbum infantil i millor novel·la gràfica (recopilada) amb Mouse Guard Tardor 1152 i Hivern 1152. Va aconseguir el seu títol BFA en arts gràfiques en l'Eastern Michigan University, on va conèixer a la seva dona i on resideixen juntament amb el seu gos Autumn.

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'Mouse Guard 2: Hivern 1152'
Portada del llibre 'Mouse Guard 2: Hivern 1152'
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2020 a les 14:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona