CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura infantil ‘Intrèpids lectors’: Jo que vaig dormir amb lleons, de Laia Longan

Club de lectura infantil ‘Intrèpids lectors’: Jo que vaig dormir amb lleons, de Laia Longan

Dia i hora: dilluns 11/06/2018 a les 17:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec d’Inés Sentañes.

 

Jo que vaig dormir amb lleons

En Tom viu en un orfenat i li agraden molt els animals. Per això, el dia que coneix la Lana, una nena que viu en un circ, veu l’oportunitat d’escapar-se i complir dos dels seus somnis: estar molt a prop dels animals més fascinants del món i anar a la recerca del seu pare, a qui no coneix. El que en Tom no pot imaginar és que un dia acabarà dormint amb els lleons.

 

 

Laia Longan (Barcelona 1979), es va llicenciar en Comunicació Audiovisual perquè li agradaven molt les històries i el cinema. També ha publicat el llibre En Lluc i en Fred DeSucre a l'illa invisible (2010). El seu llibre Otto, el nen que va arribar amb la neu, té la sort de poder comptar amb les il·lustracions de Jordi Vila Delclòs (1966).

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'Jo que vaig dormir amb lleons'
Portada del llibre 'Jo que vaig dormir amb lleons'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona