CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Agenda > Exposició fotogràfica: “Retrats de paraula”, de Carles Rodriguez Marin

Exposició fotogràfica: “Retrats de paraula”, de Carles Rodriguez Marin

Dia i hora: Del dimarts 26/06/2018 al dimarts 17/07/2018

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Del 26 de juny fins al 17 de juliol

 

Exposició fotogràfica. Segons paraules de l’autor: “La proposta, és el “retrat”, en l’estat més pur, proper, en blanc i negre; he escollit aquest enfoc per la proximitat, descobrir a la persona, on es veu més despullat, sincer, la sol·litut entre ell i jo, ens ensenya el jo més tímid o extrovertit, el que s’amaga o es mostra al món; sense jocs ni muntatges”.

La majoria dels fotografiats són escriptors pròpiament dits, i altres són periodistes, il·lustradors però tots ells amb el denominador comú del llibre com a mitjà d’expressió en algun moment de la seva vida. Els personatges són: Alfred Bosch, Aleix Saló, Andreu Martí, Arcadi Oliveres, Eduard Márquez, Emili Teixidor, Empar Moliner, Enric Casasses, Eudald Carbonell, Ferran Adrià, Ferran Torrent, Francesc Torralba, Isabel-Clara Simó, Jordi Puntí, Jordi Sierra i Fabra, Kiko Amat, Llucia Ramis, Màrius Serra, Martí Gironell, Miguel Gallardo, Najat El Hachmi, Quim Monzó, Rafel Nadal, Tom Sharp, Tomás Alcoverro, Víctor Amela i Xavier Bosch.

Cada fotografía va acompanyada d’un extracte d’un fragment d’una obra de l’autor.

Arxivat a: Altres
Retrats de paraula
Retrats de paraula
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2020 a les 14:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona