CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Agenda > Teatre: A les fosques

Teatre: A les fosques

Dia i hora: dissabte 30/06/2018 a les 18:00

Lloc: L'Ateneu Torrellenc

Organitza: Ateneu Torrellenc

Brindsley Miller, un escultor mediocre i tarambana i la seva promesa de torn, Carol Melkett agafen sense permís alguns mobles i objectes antics i cars del pis del seu veí Harold aprofitant que aquest està de viatge, per tal d’impressionar a un milionari col·leccionista d’art que ve a veure l’obra del Bindsley i també al pare de Carol, un militar de mal geni.
Les complicacions comencen quan una avaria fa que es quedin sense llum i a més a més Harold torna inesperadament del seu viatge. Brindsley i Carol hauran d’aprofitat la foscor per tal d’amagar com puguin els objectes de Harold. Per acabar-ho de rematar també apareix Clea, ex-amant de Brindsley.
L’obra està escrita sota un esquema d’il·luminació invertida, es a dir, quan representa que hi ha llum, l’escenari està fosc mentre que quan figura que no hi ha corrent, l’escenari s’il·lumina deixant veure al espectador el comportament dels personatges quan estan a les fosques.

Arxivat a: Altres
A les fosques - Ateneu Torrellenc 2018
A les fosques - Ateneu Torrellenc 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona