CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Agenda > Cinefòrum: Soy leyenda, de Francis Lawrence

Cinefòrum: Soy leyenda, de Francis Lawrence

Dia i hora: divendres 21/09/2018 a les 18:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec de Toni Pérez

 

Un científic militar anomenat Robert Neville, interpretat per Will Smith, és l'únic home viu després de la inevitable expansió d'un terrorífic virus. Neville s'ha salvat a causa de la seva desconeguda immunitat al virus, però no està sol. Hi ha persones que es van infectar pel virus i són ara perilloses criatures mutants que habiten a la nit. El científic fugirà d'ells quan es pon el sol, mentre que de dia buscarà per acabar amb ells durant les seves hores de son. Cada dia, envia missatges radiofònics per tal de trobar algun supervivent més. En perdre tota esperança, és conscient que l'única solució és buscar un antídot contra el virus utilitzant la seva pròpia sang.

'Soy Leyenda' està dirigida per Francis Lawrence (Constantine, Els jocs de la fam) i compta amb un repartiment format pel ja esmentat Will Smith (Homes de negre, A la recerca de la felicitat), Alice Braga (Ciutat de Déu), Charlie Tahan ( Blue Jasmine), Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster i April Grace, entre d'altres.

Arxivat a: Altres
Cartell de la pel·lícula 'Soy Leyenda'
Cartell de la pel·lícula 'Soy Leyenda'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona