CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Agenda > Cavalcada de Reis 2019

Cavalcada de Reis 2019

Dia i hora: dissabte 05/01/2019 a les 18:30

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Puntuals a la seva cita, els Reis Mags arriben a Torrelles de Llobregat el 5 de gener per repartir màgia, il·lusió i centenars de quilos de caramels. A les 18.30h, a la plaça de l'Ajuntament, mentre esperarem l'arribada dels Reis, el Centre d'Esplai Arc de Sant Martí representarà el conte del 'fanalet de Torrelles' i tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers del centre del poble acompanyats pels patges reials, i en acabar a la plaça de l'Ajuntament, els Reis seran rebuts a l'Ajuntament per l'Alcalde Ferran Puig i oferiran el seu missatge al públic. Finalment, tothom que vulgui podrà entregar la seva carta a Ses Magestats.

Recorregut de la cavalcada: Av. Dolça de Provença, av. Pau Casals, pujada de Can Roig, c. Major, Plaça de l'Ajuntament, c. Raval Padró, c. Rafale Casanova, c. Major, c. Joan XXIII, plaça Catalunya, c. Martí Mas, c. Joan Maragall, c. Major i plaça de l'Ajuntament.

Arxivat a: Altres
Cartell de la Cavalcada de Reis 2019
Cartell de la Cavalcada de Reis 2019
Recorregut de la cavalcada de reis 2019
Recorregut de la cavalcada de reis 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2020 a les 15:49h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona