CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura infantil 'Intrèpids lectors': Salvem el Nautilus!, de Jaume Copons i Liliana Fortuny

Club de lectura infantil 'Intrèpids lectors': Salvem el Nautilus!, de Jaume Copons i Liliana Fortuny

Dia i hora: dilluns 14/01/2019 a les 18:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec d'Inés Sentañes

 

 

Salvem el Nautilus!

Ep, hola! Sóc l’Agus Pianola. Si has llegit Arriba el Sr. Flat!, tu i jo ja ens coneixem; i si no, t’aviso: visc en una habitació plena de monstres. Que d’on han sortit? Doncs del Llibre dels monstres, on vivien fins que el malvat Dr. Brot els en va fer fora. Ara són aquí, però el pitjor de tot és que el Dr. Brot i el seu ajudant Nap també han vingut, i d’entrada s’han proposat ensorrar el restaurant Nautilus! Sort que el Cheff Roll, el monstre de la cuina, ens ajudarà a traçar un pla perquè el Dr. Brot no se surti amb la seva. Aventures i embolics assegurats!
 
 

Jaume Copons (Barcelona 1966) és un escriptor català. Ha escrit novel·les per a nens i joves, com també ha escrit per a la televisió, la ràdio i altres mitjans. S'inicia professionalment com a guionista de Barri Sèsam (TVE), activitat que primer combina amb la gestió cultural i més tard amb la feina com a professor de secundària. Amb l'arribada del nou segle comença a publicar novel·les i contes i, a partir d'aquest moment, es dedica íntegrament da la creació literària, audiovisuals i musical. Amb en Daniel Cerdà ha creat i desenvolupat sèries infantils per a televisió com ara (TVE), (Cuatro), (TV Aragón) o Mirasatele (IB3) i ha creat cançons per aquestes sèries i per a espots publicitaris i capçaleres de programes i sèries de televisió.

Durant la primera dècada del segle publica H,Bass, Plagis, projectils i altres substàncies, Biax, Set dies, La Mà Negra, L'Espasa de Galerna, Quadern de Berga i La closca pelada dels cretins. Entre el 2011 i 2012 publica En Caratallada i els altres i Un tresor al pati, Jo, Elvis Riboldi (tres volums) i La companyia d'en Balta. Jaume Copons forma part, amb en Daniel Cerdà, Ramon Cabrera i el dibuixant i il·lustrador Òscar Julve del col·lectiu Bono Bidari, que ha creat col·leccions com Jo, Elvis Riboldi i “La companyia del Balta”.

 

 

 

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'Salvem el Nautilus!'
Portada del llibre 'Salvem el Nautilus!'
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2020 a les 15:49h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona