CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura 'Llegir el teatre': La bona persona de Sezuan, de Bertold Brecth

Club de lectura 'Llegir el teatre': La bona persona de Sezuan, de Bertold Brecth

Dia i hora: dimecres 27/03/2019 a les 19:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

La bona persona de Sezuan. En una Xina imaginària, tres déus visiten el país en cerca d'una bona persona. Satisfets d'haver conegut la jove Xen Te, que els ha acollit a casa seva, premiem la noia amb diners a canvi que visqui sempre bondadosament. Gràcies a la petita fortuna que li han regalat, Xen Te deixarà la prostitució per obrir un estanc de tabac. Ben aviat, però, la misèria en què malviuen els seus conciutadans acabarà dificultant seriosament que pugui complir el mandat dels déus. Amb aquesta obra emblemàtica del teatre èpic, Bertolt Brecht planteja una reflexió incòmoda. Quins són els límits de les bones intencions, especialment quan aquestes no afronten les dificultats materials amb contundència i pragmatisme? 

 

Bertolt Brecht (Augsburg, Suabia, 1898 – Berlín, 1956) és un dels noms més importants del teatre del segle xx. Amb les seves obres i les seves reflexions teoriques, va tenir una forta influencia sobre el trencament de determinats patrons del drama burges. Entre els seus títols més coneguts es poden mencionar L’opera de tres ralsTerror i miseria del Tercer ReichVida de GalileiLa mare coratge i els seus fillsEl cercle de guix caucasia o La bona persona de Sezuan

 

A càrrec d'Empar Riera.

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'La bona persona de Sezuan'
Portada del llibre 'La bona persona de Sezuan'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona