Espectacle de dansa: 'Oníric', de la Factoria Mascaró

Diumenge, 31 de març de 2019 a les 00.00 h

Oníric

El món dels somnis i del surrealisme. Les experiències, vivències, emocions i sensacions que la companyia Factoria Mascaró ha recollit durant els últims dotze anys, han servit com a punt de partida i font d'inspiració a l'hora de crear-lo.

L'objectiu no és fer un recull de la feina feta, sinó traspassar aquesta pell fina d'emocions i sensacions i buscar-hi un nou significat lligat a un món oníric.

Oníric eI formen vuit relats sense cap lligam aparent.

Despertar-se suat, angoixat, feliç, amb ganes de deixar el llit o que-dar-s'hi. Somni o realitat, en quin temps i en quin espai ens trobem? Aquest temps i aquest espai és en el que volen endinsar-se.

Un espai infinit, on ratlles i límits són aparentment inexistents. Un espai on moltes vegades ens trobem nosaltres mateixos relacio-nant-nos amb personatges i situacions sense cap mena de poder per a modificar res.

Un temps on el passat, present i futur es barregen. Un temps sense metrònom, sense rellotge. Un temps marcat per la nostra pulsació vital d'emocions i sensacions.

A partir de cada imatge, de cada relat, l'espectador es fa el seu propi guió.

La Factoria Mascaró segueixen amb els paràmetres que han caracteritzat aquesta companyia des del seu origen: conservar les fonts de la dansa tradicional, sense deixar de cercar noves propostes de posada en escena.

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:18

Imatges