CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura infantil 'Intrèpids lectors': Amics monstruosos, d’Anna Manso

Club de lectura infantil 'Intrèpids lectors': Amics monstruosos, d’Anna Manso

Dia i hora: dilluns 08/04/2019 a les 18:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Els pares de la Sandra són un milió de vegades més joves que els pares dels nens i nenes de la seva edat. Els falta pràctica per arribar a ser uns «pares professionals» i sempre necessiten que ella els ajudi. La Sandra, però, també té un problema, és la nena més tímida i poruga de l’univers. Per això s’endú un ensurt dels grossos quan, una nit, una veu greu i monstruosa la desperta.

 

Anna Manso

Escriptora i guionista. Va néixer a Barcelona, al barri de Gràcia, l’any 1969. Va estudiar cinema i es va especialitzar en l’escriptura de guions de cinema i televisió. Des de l’any 1996 ha escrit guions per a programes infantils (Barri Sèsam, Super3, Mic, Una mà de contes), programes d’entreteniment i sèries (El joc de viure, El cor de la ciutat, Mar de fons, Ventdelpla, KMM). Com a escriptora té més de trenta títols publicats de literatura infantil i juvenil. L’any  2008 va guanyar el Premi Gran Angular amb l’obra Canelons freds. També és autora de la columna periodística La pitjor mare del món i de l’obra de teatre Perduts a la Viquipèdia. Participa en diferents activitats d’animació a la lectura i a l’escriptura adreçades a alumnes de primària (Voxprima, El cove de les paraules).

Arxivat a: Altres
Portada de la novel·la 'Amics monstruosos'
Portada de la novel·la 'Amics monstruosos'
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2020 a les 14:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona