CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura de teatre 'Llegir el teatre': El gran mercado del mundo, de Pedro Calderón de la Barca

Club de lectura de teatre 'Llegir el teatre': El gran mercado del mundo, de Pedro Calderón de la Barca

Dia i hora: dimecres 26/06/2019 a les 19:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

El gran mercado del mundo. La Fama fa una crida perquè tothom vagi al gran mercat del món. Cadascú té un talent per comprar-hi el que vulgui, i l'haurà d'utilitzar per poder ser feliç. La Innocència i la Malícia acompanyaran els compradors. Entre els venedors, desfilaran figures com la Supèrbia, la Humilitat, el Plaer, la Penitència o el Desengany. Al mercat s'hi pot comprar de tot, des del Pensament fins a la Culpa. Mentrestant, la Música s'ho mira tot i va marcant els ritmes. Calderón de la Barca va escriure aquest auto sacramental amb una funció explícitament litúrgica, en un context europeu de forts sacsejos ideològics. Sovint els trasbalsos dels nostres temps actuals no volen parlar amb els preceptes morals d'altres èpoques, però els personatges al.legòrics que protagonitzen El gran mercado del mundo continuen poblant les nostres realitats. I el nostre món, cada cop és un mercat més gran. Pedro Calderón de la Barca 
Pedro Calderón de la Barca (Madrid, 1600-1681). Autor de més d’un centenar d’obres dramatiques caracteritzades per un marcat component filosofic i simbolic —entre comedies, drames, sarsueles o entremesos—, així com d’una vuitantena d’actes sacramentals, el seu nom és un dels més emblematics de la literatura barroca en llengua castellana, amb títols com La vida es sueño o El gran teatro del mundo.

 

 

A càrrec d'Empar Riera

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'El gran mercado del mundo'
Portada del llibre 'El gran mercado del mundo'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona