CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura 'Petits Devorallibres': On és el llibre de la Clara?, de Lisa Campbell

Club de lectura 'Petits Devorallibres': On és el llibre de la Clara?, de Lisa Campbell

Dia i hora: dijous 17/10/2019 a les 18:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Petits Devorallibres. Club de lectura infantil de 6 a 8 anys

Club de lectura en veu alta per a infants d’entre 6 a 8 anys, que té l’objectiu d’agilitzar les capacitats de lectura i comprensió dels textos. A través de les lectures en lletra de pal i lletra lligada, Inés Sentañes, orientarà als més petits a adquirir bons hàbits lectors.

Els tercers dijous de cada mes a les 18h.

Activitat per a la qual es requereix apuntar-se. Ho podeu fer a través d’aquest formulari.

 

 

On és el llibre de la Clara?

La Clara ha perdut el llibre de la biblioteca que té en préstec, i pensa en com decebrà la Natàlia, la bibliotecària. Tan sols té unes hores per tornar-lo a la biblioteca, i la Clara està desesperada, no el troba enlloc. El seu pare l’ajuda: «On l’has vist per última vegada?» li pregunta, però no hi ha res a fer, el llibre ha desaparegut? El germà de la Clara ha llegit el llibre, el carter i la veïna també, i molts més: la Clara i els seus companys continuen durant llargues hores la pista del llibre deixat per poder tornar-lo a l’hora prevista i no defraudar la confiança de la bibliotecària.

 

Lisa Campbell Ernst

Nascuda al Midwest americà, a Lisa Campbell Ernst li va agradar viatjar amb la seva família a la costa del Golf de Mèxic i altres llocs de vacances populars. Avui continua apreciant la sorra i el mar d’estiu quan porta la seva pròpia família a la costa. La Lisa Campbell Ernst ha escrit i il·lustrat més de vint llibres d’imatges, entre ells el llibre On és el llibre de la Clara?, que va guanyar el Premi de Literatura Infantil a Kansas. Viu amb el seu marit i les seves dues filles a la ciutat de Kansas, Missouri (EUA).

 

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'On és el llibre de la Clara?'
Portada del llibre 'On és el llibre de la Clara?'
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2020 a les 15:49h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona