CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura en anglès 'LitLove': Blood on Snow, de Jo Nesbø

Club de lectura en anglès 'LitLove': Blood on Snow, de Jo Nesbø

Dia i hora: divendres 25/10/2019 a les 19:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

LitLove

Club de lectura on es comenten, en anglès, novel·les escrites en anglès. Les sessions es realitzen a la sala polivalent els últims divendres de cada mes a les 19.00h. i és una activitat apte per a totes aquelles persones que estiguin interessades en mantenir un bon nivell en la llengua anglosaxona.

La dinamitzadora és la Dolores Corpas, de l’escola Enjoy English.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer abans del 31 de gener del 2020 a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o presencialment.

 

Blood on Snow

From the internationally acclaimed author of the Harry Hole novels—a fast, tight, darkly lyrical stand-alone novel that has at its center the perfectly sympathetic antihero: an Oslo contract killer who draws us into an unexpected meditation on death and love.

This is the story of Olav: an extremely talented “fixer” for one of Oslo’s most powerful crime bosses. But Olav is also an unusually complicated fixer. He has a capacity for love that is as far-reaching as is his gift for murder. He is our straightforward, calm-in-the-face-of-crisis narrator with a storyteller’s hypnotic knack for fantasy. He has an “innate talent for subordination” but running through his veins is a “virus” born of the power over life and death. And while his latest job puts him at the pinnacle of his trade, it may be mutating into his greatest mistake...

 

Jo Nesbø

Jo Nesbø is a bestselling Norwegian author and musician. He was born in Oslo and grew up in Molde. Nesbø graduated from the Norwegian School of Economics with a degree in economics. Nesbø is primarily famous for his crime novels about Detective Harry Hole, but he is also the main vocals and songwriter for the Norwegian rock band Di Derre. In 2007 Nesbø also released his first children's book, Doktor Proktors Prompepulver.

Arxivat a: Altres
Portada de la novel·la 'Blood on Snow'
Portada de la novel·la 'Blood on Snow'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona