CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle familiar: The Flamingo's

Espectacle familiar: The Flamingo's

Dia i hora: diumenge 03/11/2019 a les 18:00

Lloc: L'Ateneu Torrellenc

Organitza: Ateneu Torrellenc

Amb el suport de: Ajuntament de Torrelles de Llobregat, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.

Durada de l’espectacle: 55 minuts

 

Espectacle familiar d'humor per tots els públics, petits i grans.

 

Per fi, després de tota una vida duent el circ arreu del món, THE FLAMINGOS tornen per primer cop… Ridículs,rancis,passats de moda i de dubtós bon gust, malgrat la seva experiència són incapaços de reconèixer on és el veritable talent. I no només això … a sobre ho volen amagar.

 

“La companyia de circ LOS HERRERITA està formada per tres membres i es va crear a mitjans de l´any 2005 a la ciutat de Barcelona. Va ser l´any 2006 però que es van donar a conèixer amb l´espectacle “The Flamingos, tornen per primer cop … ” Prèviament els tres integrants havien coincidat ja a principis dels anys 90 en l´ambient circense de Barcelona que habia trobat recer a l´Ateneu Popular de Nou Barris, espai de referència obligada per tot aquell que es dediqués a la pràctica del circ a la ciutat.

A l´actualitat els tres segueixen vinculats a l´Ateneu on donen classes a nens i nenes de 6 a 14 anys a l´Escola Infantil de Circ. Tant amb l´espectacle com el taller segueixen actuant a diferents espais,poblacions i festivals d´arreu del territori català i espanyol difonent les tècniques de circ”. 

Arxivat a: Altres
Cartell de l'espectacle familiar 'The Flamingo's'
Cartell de l'espectacle familiar 'The Flamingo's'
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2020 a les 15:49h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona