Cavalcada de Reis 2020

Diumenge, 5 de gener de 2020 a les 18.30 h

Puntuals a la seva cita, els Reis Mags arriben a Torrelles de Llobregat el 5 de gener per repartir màgia, il·lusió i centenars de quilos de caramels. A les 18.30h, a la plaça de l'Ajuntament, mentre esperarem l'arribada dels Reis, el Centre d'Esplai Arc de Sant Martí representarà el conte del 'fanalet de Torrelles' i tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers del centre del poble acompanyats pels patges reials, i en acabar a la plaça de l'Ajuntament, els Reis seran rebuts a l'Ajuntament per l'Alcalde Ignasi Llorente i oferiran el seu missatge al públic. Finalment, tothom que vulgui podrà entregar la seva carta a Ses Magestats.

Recorregut de la cavalcada: Av. Dolça de Provença, av. Pau Casals, pujada de Can Roig, c. Major, Plaça de l'Ajuntament, c. Raval Padró, c. Rafale Casanova, c. Major, c. Joan XXIII, plaça Catalunya, c. Martí Mas, c. Joan Maragall, c. Major i plaça de l'Ajuntament.

 

Els caramels durant la Cavalcada de Reis seran sense gluten. Municipi adherit a la Campanya "Cap infant sense caramels" de l'Associació Celíacs de Catalunya.

Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19

Imatges