Teatre: El Gran Somni, de la Cia. Filagarsa

Dissabte, 11 de gener de 2020 a les 21.30 h

Passin i vegin... i entrin a la fascinant imaginació d'un home que va pretendre mostrar que la vida mateixa pot ser l'espectacle més emocionant de tots. Basat en la llegenda i les ambicions de l'empresari de la cultura popular nord-americana P.T. Barnum, EL GRAN SOMNI ens explica el camí de la pobresa a la riquesa d'un intrèpid somniador sorgit del no-res per demostrar que tot el que puguis imaginar és possible i que tothom, sense importar com sigui d’invisible cadascú, té una formidable història digna d’un espectacle de categoria mundial.

Teatre musical per a tots els públics

 

Phineas Barnum: Romà Ferruz. Sr. Fischer: Elias Orri. Mossos de pista: Lluís Oliveda, Selu Manzano, Gloria Rodrigo, Anna Costa, Mercè Àlvarez, Montse Lòpez , Elias Orri. Charity Hallet: Montse Lòpez. Lettie Lutz: Mercè Àlvarez. Novaiorquesos: Anna Costa, Lluís Oliveda, Elias Orri, Gloria Rodrigo, Selu Manzano. Capatàs: Selu Manzano. Benjamin Hallet: Lluís Oliveda. Hannah Hallet Mercè Àlvarez. O’Malley: Lluís Oliveda. Banquer: Selu Manzano. James Hugh: Lluís Oliveda. Nala Damajanti: Montse Lòpez. Anne Wheeler: Anna Costa. Kellar: Elias Orri. Shappa Hinum: Gloria Rodrigo. Constantino: Selu Manzano. Philip Carlyle: Elias Orri. James Gordon: Selu Manzano. Monja: Montse Lòpez. Jenny Lynd: Gloria Rodrigo. Fascinerossos: Lluís Oliveda,

 

 

Filagarsa va néixer l’any 1988 com una iniciativa pedagògica dins el Centre de formació Professional Sagrat Cor de Sant Vicenç dels Horts. La màgia del teatre i la passió d’un grup d’alumnes va fer que s’agrupessin, un cop finalitzats els seus estudis, per formar un grup de teatre. Procedents de diverses localitats i amb l’objectiu de gaudir del teatre van iniciar un llarg camí que avui en dia segueix viu. Pel camí hem representat comèdies, clàssics, drames, cabarets, monòlegs… i musicals. Aquest darrer gènere és el que més èxits, per dir-ho d’una manera més entenedora, ha proporcionat al grup i el que ens ha permès actuar a moltes poblacions catalanes. Des de l’any 2000 el grup de teatre Filagarsa del Foment s’ha bolcat de ple en la realització de muntatges musicals. Tots ells amb gran acceptació per part del públic local com d’arreu de Catalunya. Benvinguts a Broadway, Frankenstein, The West End Club, Circus Mundi, Broadwest Films, L’Àngel de la Música, Sweeney Todd, Besa’m, Kate, Vides, Nadal a Halloween, Ménage à Trois, Kbarret, Escac Doble i Selfie són un clar exemple del treball i l’empremta que Filagarsa intenta deixar en cadascun dels seus espectacles.

 

 

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19