CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura 'Llegir el teatre': La casa de les aranyes, de Paco Zarzoso

Club de lectura 'Llegir el teatre': La casa de les aranyes, de Paco Zarzoso

Dia i hora: dimecres 26/02/2020 a les 19:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Llegir el teatre és un projecte de col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques, en què es treballen alguns dels principals textos que es poden veure al TNC.

Els participants del club es reuneixen últims dimecres de cada mes a les 19.30h per intercanviar opinions i lectures sobre els vuit textos teatrals que llegiran al llarg de la temporada, acompanyats de la conductora Empar Riera i Anna Ramos, que aportaran materials complementaris sobre els textos i els muntatges teatrals amb l’objectiu de propiciar una aproximació que situï la importància de cada obra en el seu context general.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o presencialment.

 

 

La casa de les aranyes

A la vora d'un pantà s'alça un edifici mig abandonat, on durant força temps només hi han viscut algunes aranyes descomunals. El clima de la comarca va canviar absolutament quan la construcció de la presa hidroelèctrica va submergir en l'oblit el poble més proper. Des d'aleshores, els pocs habitants de la zona malden per superar la seva complicitat més o menys directa en la destrucció d'aquells paratges, mentre els caçadors furtius n'amenacen cada dia la tranquil.litat. Text de maduresa del valencià Paco Zarzoso, La casa de les aranyes retrata amb una fràgil delicadesa la desolació d'unes vides distanciades del contacte amb la resta de la societat, i fortament marcades per les cicatrius que els lliguen als seus records més incòmodes.

 

 

Paco Zarzoso (Port de Sagunt, 1966)
Paco Zarzoso ha escrit més de vint peces teatrals, entre les quals destaquen Umbral (1996, premi Marqués de Bradomín), Valencia (Grec, 1997), Ultramarins (1999, Premi Ciutat de Barcelona), Arbusht (Teatre Lliure, direcció Alex Rigola), El mal de Holanda (2008), El alma se serena (2009) i Hilvanando cielos (Teatro San Martín de Buenos Aires i Centro Dramático Nacional, 2011).
També ha treballat com a director teatral i com a actor. És fundador, junt amb Lluisa Cunillé i Lola López, de la Companyia Hongaresa de Teatre.

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'La casa de les aranyes'
Portada del llibre 'La casa de les aranyes'
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/10/2020 a les 16:36h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona