CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Agenda > Cinefòrum 'Llibres de pel·lícula': La noia del tren, de Tate Taylor

Cinefòrum 'Llibres de pel·lícula': La noia del tren, de Tate Taylor

Dia i hora: dijous 05/03/2020 a les 18:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Us agrada el cinema? i la literatura? en aquest club trimestral, comentarem aquelles pel·lícules i les obres literàries que hi ha darrera.

Toni Pérez conduirà el club els tercers divendres trimestralment, a partir de les 18.00h.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o presencialment.

 

 

La noia del tren, el bestseller de l’autora anglesa Paula Hawkins publicat per La Campana en català i Planeta en castellà, no necessita presentacions. Després d’arribar al numero 1 de la llista de més venuts de 2015 del New York Times  amb més d’11 milions de còpies venudes a tot el món, arriba ara a la gran pantalla la molt esperada adaptació cinematogràfica, dirigida per Tate Taylor i escrita per Erin Cressida Wilson.

La pel·lícula és la història de tres dones molt diferents, Rachel, Anna i Megan, les vides de les quals es troben entrellaçades després de la desaparició d’una d’elles. Rachel (Emily Blunt) és una dona divorciada alcoholitzada i deprimida que no pot acceptar la fi del seu matrimoni. Mentre la seva vida fa fallida, Rachel viatja cada dia en tren de camí a Nova York, aturant-se sempre al mateix semàfor, on ella pot observar, des de la finestreta, les cases i les vides perfectes de les famílies que hi viuen allà; una vida que ella ja ha perdut per sempre: “Ja no sóc la noia que era”.

Anna (Rebecca Ferguson) és la nova dona de Tom (Justin Theroux), exmarit de Rachel. Amb la vinguda al món de la seva filla, la vida d’Anna es torna perfecta, amb una única excepció: Rachel no para de molestar-los amb contínues trucades i missatges al seu exmarit. Megan (Haley Bennett) és una jove dona infeliç amb la seva vida i un misteriós passat, viu amb el seu xicot Scott (Luke Evans) al mateix carrer d’Anna i Tom, i treballa com a cangur per al matrimoni fins que un dia decideix deixar-ho tot i buscar un nou inici. Rachel desenvolupa una obsessió per Megan i Scott, des de la finestreta s’observa cada dia la vida de la parella i la seva història d’amor perfecta, fins que un dia veu una situació inesperada que canvia la seva vida.

Arxivat a: Altres
Cartell de la pel·lícula 'La noia del tren'
Cartell de la pel·lícula 'La noia del tren'
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2020 a les 15:49h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona