CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura 'Intrèpids lectors': En Bernat i el pirata Barba-Rossa, de Xavier Castanyer

Club de lectura 'Intrèpids lectors': En Bernat i el pirata Barba-Rossa, de Xavier Castanyer

Dia i hora: dilluns 09/03/2020 a les 18:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o presencialment.

 

 

En Bernat i el pirata Barba-Rossa

En Bernat i el pirata Barba-Rossa és el títol d’aquesta novel·la gràfica infantil, escrita per Xavier Castanyer i Angelet, doctor en Història de l’Art i un entusiasta dels còmics i dels llibres infantils i juvenils, plens d’històries fantàstiques i de bons dibuixos. En Pol Cunyat, que ha estudiat animació tradicional i manga, i titulat en grau superior en Il·lustració, n’és el dibuixant. En Bernat no surt mai a navegar amb els amics perquè només de veure un vaixell ja es mareja com una sopa. Però encara hi ha una cosa que el té més amoïnat, i és que la costa estigui plena de galeres de pirates sanguinaris amb el temible Barba-rossa al capdavant. En Bernat, malgrat la seva por a la mar i el temor que li provoquen els pirates, s’embarcarà en una aventura trepidant i plena de misteri. En Barba-rossa va ser un pirata que al segle XVI actuava a la costa catalana. Al llibre s’hi esmenten un munt de pobles costaners per on va passar i arrasar: Calella, Pineda, Calonge, Badalona, Palamós, Cadaqués i molt altres que queden del tot situats en el mapa dibuixat a la part inferior de la coberta. A l’interior de la contracoberta, hi trobarem una fantàstica galera, on s’indiquen els noms de totes les parts i elements d’un vaixell pirata.

 

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'En Bernat i el pirata Barba-rossa'
Portada del llibre 'En Bernat i el pirata Barba-rossa'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 13:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona