Cinema infantil: El bosc de Haquivaqui

Diumenge, 11 d'octubre de 2020 a les 12.00 h

Preu general: 3€

Preu socis: 2€

 

Sinopsi:

Al bosc de Haquivaqui els animals conviuen amb prou harmonia. Només ho enterboleix que els més petits pateixen el setge constant de la guineu Marvin i d’algun altre depredador carnívor. Sobretot se senten molt atemorits quan han de creuar tots sols pel mig de la frondositat dels arbres.

Un bon dia l’eriçó Horaci està a punt de menjar-se l’àvia ratolineta. Aquest ensurt fa vessar el got de la paciència dels habitants menuts del bosc. En Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és hora de redactar una nova llei perquè tots els animals siguin amics, es respectin mútuament i visquin en pau.

Un cop elaborada la norma, convoca tots els animals de Haquivaqui per debatre-la i l’acaben aprovant per unanimitat. Fins i tot la guineu hi vota a favor, si bé forçada i de mala gana. Com que en Marvin no pot saciar la fam, entra en una granja a la recerca d'aliment. Això provoca una persecució als animals del bosc per part de la grangera i el granger, que acaben raptant l’osset Bruin.

 

Per portar-lo de tornada a casa, els ratolins de Haquivaqui organitzen una complexa operació de rescat a la qual s’acaba sumant la guineu.

 

 

Títol original: Dyrene i Hakkebakkeskogen (traducció literal: Els animals al bosc de Haquivaqui)

Direcció: Rasmus A. Sivertsen

Guió: Karsten Fullu

Països de producció: Noruega i Països Baixos

Any d’estrena: 2016

Durada: 72 minuts

Llargmetratge en stop motion de ninots i amb cançons

Versió en català

El bosc de Haquivaqui

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:35