Club de lectura ‘Only Online’: La neta del Sr. Linh, de Philippe Claudel

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 19.00 h

Dinamitzat per Toni Pérez aquest club de lectura pretén comentar les novel·les i altres gèneres literaris que estiguin d’actualitat.

Per formar-ne part, cal que us apunteu a aquest club, calen dos requisits: el primer, heu de tenir carnet de biblioteca, molts dels llibres que actualment llegirem es troben a l’eBiblio, que requereix tenir el carnet per poder agafar en préstec els llibres a comentar. La segona cosa és que us heu d’apuntar per rebre les notificacions per accedir a la plataforma Meet el dia de les sessions.

Formulari d’inscripció.

També podeu fer les vostres inscripcions enviant un email a b.torrelles.pf@diba.cat

Per a aquelles persones vulguin fer un tast de què és un club de lectura, poden venir a les Tertúlies literàries i provar abans d’apuntar-se.

 

La neta del Sr. Linh

El senyor Linh ha fugit del seu país devastat per la guerra. Després d’una travessia llarga i esgotadora, desembarca en un port occidental amb una maleta, un grapat de terra i una fotografia vella. Als braços hi du la seva neta, Sang Diû, nom que en la seva llengua significa «matí suau». Però el clima, els habitants, la ciutat, el nou país són freds i indiferents.

Fins que un dia el senyor Linh coincideix amb el senyor Bark i traven amistat. L’un parla, l’altre escolta. No s’entenen amb paraules, sinó amb el cor.

Una història inoblidable d’exili, amistat i bondat.

 

Philippe Claudel

Nascut a Dombasle-sur-Meurthe (França) el 1962, és escriptor, guionista i professor d’antropologia cultural i literatura, a més de director de cinema. L’any 2003 va obtenir el premi Renaudot per Les ànimes grises (La Magrana, 2005) i l’any 2007 va ser guardonat amb el prestigiós Goncourt des Lycéens per L’informe de Brodeck (La Magrana, 2008).

 

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:39