CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Concurs de cartells de St Pau fins al 19 de desembre

Concurs de cartells de St Pau fins al 19 de desembre

04/12/2014

Fins al proper 19 de desembre tens temps per presentar la teva obra a concurs dins el 10è certamen anual de Cartells de la Festa Major de Sant Pau 2015. Aquí tens les bases de participció. No t'ho pensis, hi ha 300 euros de premi!

BASES DEL CONCURS

 

1. Hi podrà participar tothom, és a dir, és un concurs lliure d’edat i de residència. Cada concursant podrà presentar com a màxim una obra. La participació podrà ser a títol individual o en equip.

2. El cartell pot elaborar-se amb qualsevol tipus de tècnica, en color i haurà d’anar muntat amb suport rígid (fullola, cartró ploma…). La mida serà DIN-A3.

3. L’obra s’haurà de presentar també amb la imatge digital en format TIF i PDF (conservant les capes), i qualitat suficient per a la seva impressió (mínim 600 dpi). Es podrà presentar, en format digital, a través de dues maneres:

· En un CD adjuntat al cartell muntat amb suport rígid.
· Enviar-la a través de serveis d’enviament online com WeTransfer o Dropbox, entre d’altres, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (especificant a l’assumpte el títol del cartell).

4. S’haurà d’incloure la llegenda següent:

FESTA MAJOR DE SANT PAU
TORRELLES DE LLOBREGAT
DEL 23 DE GENER A L’1 DE FEBRER DE 2015

5. En el cartell hi haurà l’espai pel logotip de les institucions organitzadores, que seran afegits posteriorment pel propi Ajuntament.

6. Les persones o grups participants hauran d’escriure les seves dades personals (nom, cognoms, data de naixement, adreça, DNI, adreça electrònica i telèfon de contacte) en un sobre tancat. A la part del davant del sobre hauran de posar el nom de l’obra que presenten.

7. El termini d’inscripció finalitzarà el divendres, 19 de desembre de 2014.. Els cartells s’hauran de presentar a l’Ajuntament en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts i dijous de 16h a 19h).

8. Serà premiat el millor cartell, escollit per un Jurat format per diverses persones del poble. El Jurat tindrà en compte la qualitat artística de l’original, la seva idoneïtat com a cartell i la seva expressivitat com a anunci de la Festa Major de Sant Pau.

9. El veredicte del jurat serà inapel•lable i es farà públic el divendres, 26 de desembre de 2014, al taulell d’edictes de l’Ajuntament, i a la pàgina web municipal.

10. L’Ajuntament de Torrelles podrà realitzar una exposició amb totes les obres presentades a concurs.

11. S’atorgarà un únic premi de 300 euros a l’artista guanyador, que serà lliurat en concepte de material cultural i/o per a la producció artística pròpia.

12. Els cartells no premiats es podran recollir a les oficines municipals del 23 de febrer al 6 de març de 2015. Aquells cartells que no hagin estat recollits dins del termini establert quedaran en propietat de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat.

13. El cartell guanyador, que haurà de ser original, quedarà en propietat de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, el qual es reserva tots els drets de reproducció o manipulació, ús i divulgació com a cartell i programa de la Festa Major de Sant Pau 2015.

Arxivat a: General
Menció del concurs de foto 2011
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/03/2021 a les 12:36h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona