CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Xerrades: alternatives turístiques al sector agrari

Xerrades: alternatives turístiques al sector agrari

24/12/2014

El Parc Agrari del Baix Llobregat presenta un cicle de xerrades sobre les Xarxes de col·laboració entre productors, elaboradors, comercialitzadors i restauradors per dinamitzar el sector agrari i turístic al municipi i a la comarca del Baix Llobregat.

Aquestes xerrades estan emmarcades al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Parc Agrari. La primera d'elles, tindrà lloc el 29 de desembre, a les 19h.

Es tracta de tres xerrades en les què s’analitzaran exemples concrets de promoció econòmica i turística basada en el sector agrari impulsats en altres indrets. Per exemple, la ruta del pa del Lluçanès, el Mercat de productes de la terra del Maresme, etc. que han aconseguit donar una empenta a les zones on s'ha implantat. També s’analitzaran les possibilitats d'implantar un model semblant al nostre municipi aprofitant les activitats econòmiques tradicionals i les de nova aparició.

La primera xerrada, XARXES DE COL·LABORACIÓ ENTRE EMPRESES DE PRODUCTES DE LA TERRA, l'ofereix la fundació CEDRICAT, de formació i desenvolupament econòmic rural. Aquí teniu el cartell amb més informació.

Arxivat a: General
Un pagès treballa un camp de cirerers Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona