CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Ja pots carregar el mòbil mentre vas en bus

Ja pots carregar el mòbil mentre vas en bus

02/02/2015

Des de finals del mes de gener de 2015, l'empresa de transport públic que gestiona el servei de bus a Torrelles, Solé i Sauret, ha instal·lat endolls tipus USB a bord dels autobusos interurbans per a que els usuaris puguin endollar-hi el mòbil, la tablet o l'ordinador, en cas necessari.

Tal com informa la companyia de transport, trobareu al fons de  l'autobús els endolls i se'ls pot identificar fàcilment gràcies a una llum blava. En cada autobús hi ha instal·lats dos endolls i en cada un hi ha dues preses de corrent. En total, al mateix temps, poden connectar-s’hi fins a quatre aparells. L'empresa espera que durant les properes setmanes tots els vehicles disposin ja d’aquestes prestacions.

Arxivat a: General
Bus Sole i Sauret
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2021 a les 11:14h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona