CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Es restableix el servei de la L62

Es restableix el servei de la L62

04/02/2015

Cap a les 12h del matí, un cop apaivagada la nevada, s'ha normalitzat el servei de la línia de bus L62, entre Sant Vicenç dels Horts i Torrelles. Queda pendent de restablir el servei de la línea L71 que, segons informa la policia local, a migdia, sempre que no empitjori el temps, ja podrà accedir als veïnats.

Actualització de la situació

Segons informa el Deparament d'Interior, en les properes hores es poden produir nevades a totes les demarcacions de Tarragona, Lleida, Barcelona i la Catalunya Central. La cota baixarà localment fins a nivell del mar a partir de les 13 h. on les precipitacions poden afectar a litoral i prelitoral de Barcelona, Tarragona i Girona. Es produiran en forma de ruixat i calabruix. Puntualment per sobre de 400 metres es podran acumular entre 5 i 15 cm de neu.

La suspensió per part de diversos Consells Comarcals del transport escolar ha evitat complicacions afegides en el trànsit.
Més de 7.000 alumnes no han anat a classes avui per la suspensió del transport escolar o el tancament de centres. A Lleida, 3.875 alumnes afectats per transport escolar suspès i 43 centres tancats. Al Baix Llobregat, 768 alumnes afectats per centres tancats i transport escolar afectat, entre ells els de Torrelles.

  • Us recordem que el telèfon d'emergències és el 112

 

Fotos: cedides per J. Casas, D. Güiz i E. Ramoneda

 

Arxivat a: General
Neu a Torrelles
Neu a Torrelles
Neu a Torrelles
Neu a Torrelles
Neu a Torrelles
Neu a Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/09/2021 a les 11:14h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona