CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Els plans d’ocupació permeten la contractació de set persones en situació d’atur

Els plans d’ocupació permeten la contractació de set persones en situació d’atur

01/04/2015

Els nous treballadors s’incorporen, majoritàriament, aquest primer d’abril amb contractes que van dels sis als nou mesos

L’Ajuntament de Torrelles incorpora set persones que s’han pogut beneficiar dels plans d’ocupació que s’han posat en marxa amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’administració supramunicipal ha atorgat al consistori tres línies d’ajut per al foment de l’ocupació local i la reactivació econòmica per un valor total de 96.891,77 €. Aquestes subvencions han permès desenvolupar sis projectes destinats a persones en situació d’atur que s’han incorporat als seus respectius llocs de treball majoritàriament aquest dimecres dia 1 d’abril, després de passar per un procés previ de selecció de personal. El primer pla d’ocupació que s’ha gestionat ha suposat la incorporació, el passat 23 de març, d’un treballador per a realitzar treballs de manteniment i conservació en els Centres d’Esports Municipals de Can Roig i Can Coll. Respecte a la resta de plans d’ocupació s’oferia un lloc d’auxiliar administratiu per a l’Arxiu Municipal a jornada completa, dos llocs de treball per realitzar treballs de manteniment i conservació d’edificis municipals i via pública, també a jornada completa, així com un instal·lador d’acabats d’edificis. També s’ha contractat a temps parcial un dinamitzador del projecte de prevenció a la infància i joventut i una auxiliar de la llar. Els contractes són temporals i tenen una durada, segons el lloc de treball, de sis a nou mesos. Aquests plans d’ocupació volen ajudar a pal·liar la difícil situació econòmica que están passant algunes famílies del municipi. 

Arxivat a: General
Els plans d’ocupació permeten la contractació de set persones en situació d’atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona