CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes a l’escola bressol municipal

Portes obertes a l’escola bressol municipal

09/04/2015

La preinscripció escolar per als alumnes de primer cicle d’educació infantil s’haurà de formalitzar del 4 al 15 de maig

El proper dissabte dia 18 d’abril, l’escola bressol municipal El Serralet obrirà les seves portes d’11 a 13 h amb la voluntat que les famílies del municipi puguin visitar les instal·lacions del centre i conèixer el seu projecte educatiu. Des del consistori es manté l’oferta de places per al proper curs amb la voluntat de garantir que tots els infants puguin rebre un servei educatiu de qualitat sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

La preinscripció per al curs 2015-2016 s’haurà de realitzar entre els dies 4 i 15 de maig de 2015. Es podrà formalitzar el tràmit al mateix centre els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h i, a la tarda, els dimarts i dijous de 15 a 16.30 h. Per a ser admès, el nen o nena haurà de tenir un mínim de 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Les llistes de sol·licitud amb la puntuació provisional es publicaran el 26 de maig i s’obrirà un termini de tres dies, del 27 al 29 de maig, per a presentar reclamacions. Finalment, el dia 5 de juny es publicaran les llistes amb la puntuació definitiva i s’haurà de fer la matrícula del 8 al 12 de juny de 2015. Durant aquest període el centre atendrà a les famílies de dilluns a divendres de 9 a 11 h i els dimecres i divendres a la tarda de 15 a 17 h.

Arxivat a: General
Escola Bressol Municipal El Serralet
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona