CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > L' Espai Obert de Can Sostres, un punt de trobada per a joves del municipi

L' Espai Obert de Can Sostres, un punt de trobada per a joves del municipi

16/04/2015

El nou servei pretén donar suport i atendre les necessitats de nois i noies de 10 a 16 anys

El passat dia 8 d’abril va obrir les seves portes el nou Espai Obert de Can Sostres. El servei neix amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada per a nois i noies amb edats compreses entre els 10 i els 16 anys. La intenció del consistori és que els joves del municipi disposin d’un lloc de referència en el qual poder accedir a aquells serveis adequats a les seves necessitats.

Es troba ubicat al parc de Can Sostres, compartint espai amb el Casal de la Gent Gran i el Punt Òmnia, i obre les seves portes de dilluns a dissabte de 17 a 20 h. Durant aquest horari els usuaris comptaran amb la presència d’un dinamitzador que els atendrà i s’encarregarà de realitzar una tasca preventiva fora de l’horari escolar oferint suport als joves i estimulant i potenciant la seva socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics o la resolució de conflictes, entre d’altres aspectes de la seva vida diària. El nou espai també vol ser un servei arrelat al municipi i vol comptar amb la col·laboració de les entitats i col·lectius locals. 

Arxivat a: General
Espai Obert de Can Sostres
Espai Obert de Can Sostres
Espai Obert de Can Sostres
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona