Nou conveni de suport a les entitats locals

Dijous, 16 d'abril de 2015 a les 00:00
L’acord pretén donar suport als col·lectius locals amb l’optimització de recursos i la difusió d'activitats més enllà del terme municipal

Els ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló, Sant Climent de Llobregat, Subirats, Olesa de Bonesvalls, Vallirana, La Palma de Cervelló i Torrelles de Llobregat han signat un conveni de col·laboració amb la intenció de fomentar la relació de les entitats amb les poblacions del voltant per tal que aquestes puguin ampliar la seva activitat més enllà del terme municipal. L’acord ha de suposar una ampliació de l’oferta d’activitats adreçades a la ciutadania i, al mateix temps, una optimització dels recursos amb la intenció que les associacions i col·lectius locals puguin arribar a autofinançar-se.

El conveni preveu que el paper dels ajuntaments ha de ser el de difondre les activitats que organitzen les pròpies entitats, promocionar intercanvis entre col·lectius i incentivar l’obertura més enllà del propi entorn. Al mateix temps, l’acord permet també establir un protocol per tal que els consistoris adherits puguin informar de tots aquells serveis i activitats que s’organitzen des dels ajuntaments del voltant com cursos, tallers o xerrades. La intenció és també fomentar la realització d’iniciatives conjuntes entre dos o més municipis i la posada en marxa d’un servei gratuït de préstec de material per a poder dur a terme activitats diverses.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06