CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Sortida de la gent gran al castell de Montesquiu

Sortida de la gent gran al castell de Montesquiu

21/04/2015

Les inscripcions i el pagament del cost de l’excursió s’hauran de fer dimecres 22 d’abril al Casal

El proper dimarts dia 28 d’abril el Casal de la Gent Gran organitza una sortida al castell de Montesquiu. Els torrellencs i torrellenques que hi participin sortiran a les 8 h del matí en direcció a La Gleva on gaudiran d’un esmorzar casolà que inclourà llesques de pa de pagès amb tomàquet, embotits casolans i safates de greixons, a més de vi amb porró, begudes i cafès. Un cop finalitzat l’àpat l’autocar sortirà en direcció al castell de Montesquiu on es farà una visita a l’interior i també als jardins que l’envolten.

La següent aturada serà a Navàs i, més concretament, al restaurant La Rectoria de Gaià, on s’oferirà als participants de la sortida un menú que constarà d’una amanida catalana, una graellada de carn amb guarnició i postres casolans a més de pa, vi, aigua, cafès i gotes. Durant el camí de tornada al municipi, i si el temps ho permet, es farà una aturada per passejar pel parc de l’Agulla, a les afores de Manresa.  El preu de la sortida és de 39 euros per persona. Els interessats cal que facin la inscripció i el pagament dimecres dia 22 d’abril al Casal de la Gent Gran.

Arxivat a: General
Castell de Montesquiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/01/2021 a les 16:53h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona