CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament estrena els seus perfils a les xarxes socials

L’Ajuntament estrena els seus perfils a les xarxes socials

23/04/2015

El nou web municipal es complementa amb la presència del consistori a Facebook i Twitter

L’Ajuntament de Torrelles ha ampliat la seva presència a Internet amb els nous perfils de Facebook —facebook.com/torrelles.cat— i Twitter —@AjTorrelles—. La intenció és apropar l’Administració local al ciutadà i fer més accessible la informació sobre l’actualitat i els serveis que s’ofereixen al municipi. Les xarxes socials permeten interactuar amb els torrellencs i torrellenques i compartir continguts creats per entitats i col·lectius locals. Un altre dels principals atractius és que els usuaris poden accedir a la informació municipal tant des dels seus ordinadors com des d’altres dispositius mòbils, com els telèfons o les tauletes.

La presència de l’Ajuntament a les xarxes socials vol complementar la posada en marxa, el passat mes de gener, del nou web municipal a través del qual els ciutadans es poden informar sobre l’actualitat del municipi així com realitzar tràmits per via telemàtica.

Arxivat a: General
Perfils a les xarxes socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 10:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona