CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament ofereix suport administratiu als propietaris d’explotacions agrícoles

L’Ajuntament ofereix suport administratiu als propietaris d’explotacions agrícoles

30/04/2015

Els pagesos han de presentar una declaració de cultius i de càrrega ramadera per a complir amb la normativa europea

Aquest any 2015 els propietaris d’explotacions agrícoles han de presentar en el Registre General de Producció Agrícola (REGEPA) una declaració de cultius i de càrrega ramadera (DUN).  Es tracta d’un registre d’àmbit estatal creat per donar compliment a la normativa comunitària en matèria d’higiene en la producció primària agrícola. Han d’estar inscrites totes les explotacions existents excepte aquelles que destinin tota la seva producción al consum privat i domèstic.

La declaració ha d’estar feta per una entitat d’assessorament aprovada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat. Des de l’Ajuntament de Torrelles s’ofereix suport administratiu als pagesos i ramaders i se’ls hi ofereix la possibilitat de fer aquesta declaració a les dependències municipals. Les persones interessades en realitzar aquest tràmit han de demanar cita prèvia trucant al telèfon 638 123 183. També poden obtenir més informació enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El preu de la gestió és de 35 €.

A més de la DUN, a través d’aquest servei també es poden tramitat altres documents com la qualificació d’explotació agrària prioritària (EAP), el segell de venda de proximitat o venda directa, i els ajuts corresponents a un 40% de la despesa per fer una inversió de millora en l’explotació, incorporar gent jove o invertir en energies alternatives.

Arxivat a: General
Un pagès treballa un camp de cirerers Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona