CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Preinscripció a l’escola bressol per al curs 2015-2016

Preinscripció a l’escola bressol per al curs 2015-2016

30/04/2015

Les sol·licituds s’han de presentar al centre educatiu el Serralet del 4 al 15 de maig

Les famílies amb fills de 0 a 3 anys que vulguin accedir a una plaça de l’escola bressol municipal El Serralet hauran de fer-hi la preinscripció del 4 al 15 de maig. El centre atendrà les sol·licituds dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h i, a la tarda, dimarts i dijous de 15 a 16.30 h. El dia 26 de maig es publicaran les llistes amb la puntuació provisional i s’obrirà un termini de reclamacions de tres dies, 27, 28 i 29 de maig. El dia 5 de juny es publicaran les llistes definitives. Caldrà formalitzar la matrícula a l’escola bressol del 8 al 12 de juny. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 11 h i, a la tarda, dimecres i divendres de 15 a 17 h.

Des del consistori es manté l’oferta de places per al proper curs amb la voluntat de garantir que tots els infants puguin rebre un servei educatiu de qualitat sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. De fet, aquest curs 2014-2015 ha estat el primer en què s’han ofert a la Secció Institut els estudis de 4t d’ESO i, per tant, per primer cop hi ha alumnes que han pogut cursar tota la seva escolarització a Torrelles.

Un cop publicades les llistes baremades amb les sol·licituds dels alumnes que el curs 2015-2016 faran estudis de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, a l’escola Can Coll s’han presentat un total de 25 preinscripcions per a cursar P3, i a l’escola Sant Martí han estat 28. Pel que fa a la Secció Institut, dins el període de preinscripció, hi ha hagut un total de 51 sol·licituds per a cursar 1r d’ESO. La matrícula s’haurà de formalitzar del 8 al 12 de juny en el cas de l’educació infantil i primària i del 1r curs de la secundària obligatòria, mentre que els estudiants de 2n a 4t d’ESO hauran de fer-la del 25 al 30 de juny.

Arxivat a: General
Escola bressol el Serralet
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona