CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Aprovació del Pla Local de Joventut 2015-2018

Aprovació del Pla Local de Joventut 2015-2018

07/05/2015

El projecte vol facilitar l’autonomia dels joves, millorar la seva qualitat de vida i garantir la seva capacitat democràtica

En el ple municipal que es va celebrar a l’Ajuntament de Torrelles el passat 29 d’abril es va aprovar el Pla Local de Joventut per al període 2015-2018. Es tracta d’un projecte redactat per l’empresa Mirada Local amb el suport de la regidoria de Joventut i la Diputació de Barcelona. El pla pretén donar resposta a les necessitats actuals d’aquest col·lectiu i garantir que les diferents àrees que conformen el govern municipal tinguin entre les seves prioritats la millora de la qualitat de vida i el benestar de la gent jove.

El projecte s’estructura en quatre eixos bàsics. El primer treballa al voltant de l’autonomia individual dels joves amb la voluntat de dotar-los d’eines i recursos que els hi garanteixin l’accés a un lloc de treball, a un habitatge propi i a una formació per afrontar els seus reptes de futur. Un altre dels objectius del pla és millorar la seva qualitat de vida cobrint les necessitats actuals en matèria de salut, mobilitat i oci, i creant un espai social basat en la igualtat d’oportunitats, la integració dels més desfavorits i en la lluita contra la marginació i la conflictivitat. Desenvolupar eines per garantir la participació dels joves en l’àmbit municipal i treballar valors de convivència per aconseguir una ciutadania cohesionada són dos eixos més que caracteritzen el projecte. 

El Pla Local de Joventut va ser aprovat amb els vots a favor dels grups municipals de PiP, CiU i Esquerra i l’abstenció de PSC i Poble.

Arxivat a: General
Joventut
Joventut 3
Joventut 2

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona