CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > L’atur continua amb la seva tendència a la baixa

L’atur continua amb la seva tendència a la baixa

07/05/2015

Les darreres xifres fetes publiques mostren una taxa del 10,4 %, quatre dècimes per sota de la corresponent al mes de desembre del 2014

Segons les dades publicades per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat corresponents a l’abril del 2015, l’atur al municipi va baixar durant el mes passat, mantenint la taxa en el 10,4 % de la població activa. Un total de 328 persones estaven registrades a les llistes de l’atur a finals d’abril, una menys que el mes anterior. Aquestes xifres mostren una tendència a la baixa de l’atur a Torrelles que tancava el 2014 amb una taxa del 10,8 %, quatre dècimes per sobre de la taxa actual.

Les polítiques locals de creació de llocs de treball que s’han desenvolupat en els darrers mesos i la posada en marxa de plans d’ocupació han estat claus per poder parlar d’aquesta recuperació. La taxa d’atur al municipi es troba gairebé 4 punts per sota de la mitjana comarcal (14,2 %) i catalana (14,1 %). És el setè municipi amb menys atur de la trentena de poblacions que pertanyen al Baix Llobregat.

Arxivat a: General
Atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona