CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions al Campus d’Estiu Torrelles 2015

Inscripcions al Campus d’Estiu Torrelles 2015

14/05/2015

El programa d’activitats pretèn que els participants gaudeixin del seu temps lliure al mateix temps que treballen valors com la convivència i la cooperació

El proper dilluns dia 18 de maig s’obrirà el termini d’inscripcions per al Campus d’Estiu Torrelles 2015 que se celebrarà del 22 de juny al 31 de juliol. Com en anteriors edicions, la voluntat del consistori és oferir alternatives a infants i joves per gaudir del seu temps lliure un cop han finalitzat el curs escolar. El que es pretén és educar en el lleure i que els participants es diverteixin al mateix temps que conviuen i intercanvien experiències amb altres nens i nenes de la seva edat.

Les activitats es durant a terme a l’escola Sant Martí, en el cas d’infants de P3 a P5, i a l’escola Can Coll, en el cas d’alumnes de 1r d’educació primària a 4t d’ESO. Està previst organitzar excursions, tallers, jocs, propostes d’aigua i treballar projectes relacionats amb la solidaritat i la cooperació.

Les famílies interessades en inscriure als seus fills o filles en el Campus d’Estiu tenen temps per a fer-ho fins al 12 de juny. Hauran d’omplir la documentació corresponent que, juntament amb el rebut del pagament, hauran de lliurar a les oficines d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres i dimarts i dijous també a la tarda de 16.30 a 19 h. Les inscripcions s’hauran de fer per setmanes. La reunió informativa per a pares i mares se celebrarà el dia 27 de maig a les 20 h a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Actualment des del consistori es treballa en la selecció del monitoratge. Les persones interessades en treballar en el campus d’estiu poden fer arribar el seu currículum fins al proper 22 de maig. Es valorarà, especialment, la titulació i l’experiència en el sector.

Arxivat a: General
Campus d'estiu 2014

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona