CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Subvencions a les empreses per a la contractació de persones en situació d’atur

Subvencions a les empreses per a la contractació de persones en situació d’atur

19/05/2015

A aquesta aposta pel foment de l’ocupació s’afegeixen els ajuts a emprenedors que decideixin obrir un nou negoci al municipi

L’Ajuntament de Torrelles ofereix una sèrie d’ajuts destinats a donar suport a les empreses i professionals que contractin persones en situació d’atur, així com als nous autònoms que decideixin obrir un nou negoci al municipi.

En el primer cas, entre els requisits per poder optar a aquestes subvencions cal que els contractats hagin estat inscrits com a demandants d’ocupació en alguna de les oficines de treball de la Generalitat i que estiguin empadronats a Torrelles amb una antiguitat mínima de 6 mesos. L’ajut serà de 1.000 € per a aquelles contractacions a jornada completa que es facin durant l’any 2015 i amb una durada mínima de 6 mesos. La subvenció serà de 500 € per a les contractacions a mitja jornada.

En el marc de les polítiques de foment de l’ocupació que es desenvolupen al municipi i amb la voluntat de donar suport als emprenedors, el consistori ofereix també un ajut bàsic de 500 € als nous autònoms sempre i quan aquests estiguin empadronats al municipi i no hagin estat donats d’alta, com a mínim, en els sis mesos anteriors.

Els interessats a presentar qualsevol de les sol·licituds poden fer-ho al Servei d’Atenció al Ciutadà (plaça de l’Ajuntament, 1) fins al dia 31 de desembre o fins que s’exhaureixi el pressupost disponible. El consistori destina a aquests ajuts un import total de 8.000 €.

Arxivat a: General
Ajuts per a empreses i emprenedors

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona