CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Els Torrelles Legends sub-13 guanyen la Lliga Catalana de Futbol Flag

Els Torrelles Legends sub-13 guanyen la Lliga Catalana de Futbol Flag

29/05/2015

L’equip sènior del club també ha aconseguit emportar-se la III edició de l’Alcor Bowl que es va disputar fa dues setmanes a Madrid

El club de futbol americà Torrelles Legends ha obtingut uns bons resultats aquesta temporada 2014-2015. En la categoria sub 13, els jugadors locals han estat campions de la Lliga Catalana de Futbol Flag després de guanyar el passat diumenge 24 de maig la final a tres en la que es van enfrontar als Terrassa Reds (31-7) i als Barberà Rookies (38-6). Els Legends havien dominat amb facilitat la temporada regular acabant en primera posició amb un total de nou victòries i només una derrota. El jugador dels Legends Xavi Gimeno va ser escollit com el millor de la categoria aleví.

Per la seva part, l’equip sènior es va proclamar fa només dues setmanes campió de la III Alcor Bowl. Es tracta d’una competició organitzada pels Alcorcón Smilodons que es va disputar el passat 17 de maig a Madrid. En el seu primer partit, els torrellencs van derrotar de forma contundent als Venta de Baños White Sharks (45-0). Posteriorment van jugar contra els amfitrions en un partit molt igualat que es va decidir a només 15 segons del final (13-20) i que va donar la victòria, i el trofeu, a l’equip torrellenc.

Arxivat a: General
Torrelles Legends sub-13
Torrelles Legends
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2020 a les 13:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona